Altijd een eerste gratis gesprek

Vergoeding mogelijk

Behandeling

Welkom bij Crown of Roses. Het doormaken van een moeilijke periode is niet gemakkelijk. Het kan zijn dat je niet weet hoe jij er verder mee om moet gaan. Hulp van iemand buiten je eigen kring kan jou helpen om jou weer verder op weg te helpen.

Bij Crown of Roses geloven wij dat iedereen uniek en krachtig is. Door omstandigheden, keuzes of ervaringen kunnen wij dit soms uit het oog verliezen. Wij helpen jou graag verder om weer hoop, vertrouwen, veerkracht en moed te hebben.

Vanaf het eerste moment nemen wij de tijd voor jou. Samen kijken wij naar wat jij wilt bereiken. In de gesprekken kijken wij wat bij jou past en doen wij opdrachten en oefeningen waar jij zelfstandig mee aan de slag kunt gaan.

Wij hopen dat de tools die jij aangereikt krijgt vrucht mogen dragen. Dat zij jou verder helpen op jouw levenspad en dat jij jouw kracht gaat (her)ontdekken.

WERKWIJZE & BEHANDELING

Werkwijze

Tijdens de intake wordt er verder in kaart gebracht waar je mee zit en wat je zou willen bereiken. Aan het eind van de intakegesprekken wordt met jou bekeken hoe wij daar invulling aan gaan geven en stellen we een plan op.

2. Intakegesprek

Het kennismakingsgesprek is bedoeld voor jou! In het vrijblijvende gesprek bespreken we de reden waarvoor je je hebt aangemeld. Ook hebben jij en ik de mogelijkheid om te ervaren of er een klik is.

1. Een eerste gratis gesprek

Het afsluitend gesprek is bedoeld om terug te blikken op de afgelopen periode. Om te zien wat er is gebeurd en te zien waar jij nu staat. Door het vast te leggen kun je altijd weer wat je hebt geleerd inzien en oppakken. 

4. Afsluitend gesprek

Tijdens de behandeling gaan we aan de slag. Er is voldoende afwisseling tussen gesprekken, oefeningen en opdrachten.  Wij spreken samen af om de hoeveel tijd het volgende gesprek plaats vindt. 

3. Behandeling

Blijf zelf bezig! Pas het geleerde toe in de praktijk. Ontdek meer en meer wat jouw talenten zijn en waar jij goed in bent. Bouw aan jouw herinneringen!

5. Thuis

BEHANDELOVERZICHT

Waar loop je tegen aan?

Een depressie is een aandoening op je stemming en gevoelens. Het wordt gekenmerkt als een voortdurend aanwezige sombere stemming die een langere periode aanhoudt en niet vanzelf overgaat.

Lees meer over depressie

DEPRESSIE

Ik heb nergens meer zin in

     Ik heb geen fut meer

Ik voel me gespannen

     Ik schrik snel

CHRONISCHE ZIEKTE/NAH

Als je te kampen krijgt met een chronische ziekte of met niet - aangeboren hersenletsel verandert er veel. Je moet je aanpassen aan de veranderingen en je leven wordt opnieuw ingericht. Een chronische ziekte of NAH kunnen fysieke, cognitieve, psychische en sociale gevolgen met zich meebrengen. 

Lees meer over Chronische ziekte/NAH

Ik voel me nutteloos

       Ik doe er niet toe

ANGST

Angst is er in vele vormen en maten. Je kunt bijvoorbeeld angst ervaren voor een bepaalde plek of voor bepaalde onderwerpen. Ook kan het zijn dat je angst ervaart in verschillende situaties en hier veel over piekert. 

Lees meer over angst

Hoe moet ik nu verder?

       Ik ben zo snel moe

LAAG ZELFBEELD

Met een zelfbeeld worden de overtuigingen bedoeld die wij over onszelf hebben. Negatief en positief. Bij een negatief zelfbeeld is het o.a. makkelijker om de negatieve eigenschappen te noemen dan de positieve eigenschappen.

Lees meer over laag zelfbeeld

Hier vind je alle klachten en problemen waar je bij mij terecht kan. Staat jouw klacht er niet tussen, dan zou het toch kunnen dat ik jou kan helpen. Neem in dat geval vrijblijvend contact met mij op.

VERGOEDING EN KOSTEN

Wat kost het?

Het kennismakingsgesprek:

Het eerste gesprek is altijd gratis. Het is bedoeld om met elkaar kennis te maken en te ervaren of er een klik is. Het is namelijk erg belangrijk dat jij je goed voelt. Een goede relatie is namelijk hét begin voor een goede start.

Vergoeding:

Via Caredate, een zorginstelling in de basisGGZ, kan je bij mij in begeleiding komen. Wanneer jouw hulpvraag passend is binnen het aanbod van de basisGGZ krijg je vergoeding vanuit de zorgverzekering. Je hebt hiervoor een verwijzing van je huisarts nodig. Om hiervoor in aanmerking te komen kun je je hier aanmelden of vul het contactformulier in. 

Behandeltarief Onvergoede zorg:

De individuele sessies duren standaard 50 minuten. De individuele behandelsessies bij Crown of Roses hebben een standaardtarief van €80,-

Betaling Onvergoede zorg:

Na elke sessie ontvang je per mail een factuur, die je vervolgens binnen 14 dagen kunt voldoen.

 

 Direct aan de slag 

Wachttijden worden geprobeerd te vermijden. Als je belt of mailt om een afspraak te maken, kan je dezelfde week nog op gesprek voor een kennismakingsgesprek.

 Als je verhinderd bent 

Het kan gebeuren dat je onverhoopt verhinderd bent. Meldt dit telefonisch of per mail minstens 24 uur van te voren. Als ik je bericht minstens 24 uur vantevoren heb ontvangen wordt er geen rekening naar je opgestuurd.

 
 
 

Het zoeken van hulp is niet gemakkelijk hierom kan je altijd een vrijblijvend eerste gesprek aanvragen

Neem contact op of maak een afspraak

Heb je een vraag voor mij of wil je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek, dan kun je via het contactformulier contact met mij opnemen.​

Na ontvangst van je bericht, neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op. Op werkdagen probeer ik binnen 24 uur te reageren.

Bedankt voor je bericht! Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.