Even Voorstellen!

Crown of Roses is opgericht door Stefanie Rose. Met als doel mensen op weg te helpen in de moeilijke periodes van het leven. Daarnaast ben ik een groot voorstander van het ontdekken van je eigen unieke talenten en het inzetten van creativiteit. Juist ook in gespannen en onzekere tijden is het belangrijk om ruimte te maken voor creativiteit en te ontdekken wat jij kan.

Psycholoog & Creatieveling
Stefanie Rose

Aangenaam! ik ben Stefanie Rose. Afgestudeerd psychologe aan de Universiteit van Tilburg en een ware creatieveling. 

Mijn verlangen is om anderen te zien staan in hen eigen kracht. Om het vertrouwen terug te geven in wie zij zijn, waar ze voor staan en wat ze kunnen. Door dit verlangen heb ik de studie Psychologie opgepakt. 

Na mijn studie ben ik op een wonderlijke wijze gaan schilderen, tekenen en grafisch vormgeven. Ik moet toegeven dat zonder aanmoediging van naasten creativiteit nog láng op de boekenplank zou staan. Ik had ook de gedachte dat ik beter wat anders kon doen. 

3Y9A1561.JPG
Betekenis Crown of Roses
Crownofroses.png

De naam van Crown of Roses is ontstaan van mijn eigen unieke naam. Mijn naam is afgeleid van de naam ´Stefanus´, welke afgeleid is uit het grieks. Het betekent krans of bekroonde. De krans die wordt bedoeld is de krans die je kon behalen bij het winnen van een wedstrijd. Nu kun je je voorstellen dat je telkens een nieuwe krans kan behalen als jij verschillende wedstrijden wint. 

Crown of Roses staat hier ook voor, wij kunnen de omstandigheden en de gebeurtenissen niet voorspellen of controleren. We kunnen wél kiezen om als overwinnaar uit die omstandigheden of gebeurtenissen te komen. 

´We can not change what life throws at us but, 
we can choose how we respond to it´
De Ontdekking!

In 2015 heeft Stefanie de woorden Dream - Dare - Create op haar eerste echte schildersezel geschreven. Niet wetende dat dit zoveel voor haar zou gaan betekenen. Deze ontdekking heeft zoveel vrijheid gegeven. Laat het ook jou vandaag de dag nog inspireren!

Dream

Durf te dromen! Dromen is zo belangrijk. Het is een bron van inspiratie, hoop, creativiteit. Wat houdt je tegen om te dromen?

Dare

Durf jij je dromen werkelijkheid te maken? Wat houdt jou tegen? Twijfel, geen tijd, spanning....?

Create

Durf je dromen waar te maken? Hoe ziet het eruit? Wat doe je dan? Hoe voelt het? Tip: doe het stap voor stap!

Durf je dromen waar te maken!