Privacy- en Cookiebeleid

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 2 – 4 – 2020

 

 

Over ons privacybeleid

Shield of Roses geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Shield of Roses stelt uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.

Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met Shield of Roses, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid.

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Shield of Roses verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Ook hebben we uw gegevens nodig om aan onze overeenkomst te voldoen, bijvoorbeeld als u een product bij ons bestelt. Shield of Roses kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Voor- en achternaam

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- IP-adres

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Shield of Roses verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Om met u te communiceren en uw vragen te beantwoorden.

- Het afhandelen van uw betaling

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

- Om goederen en diensten bij u af te leveren

- Shield of Roses analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Shield of Roses bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Uw persoonsgegevens worden hoofdzakelijk verwerkt door Shield of Roses. In sommige gevallen delen wij uw persoonsgegevens om op een goede en efficiënte manier om aan onze verplichtingen te kunnen voldoen:

  • Om te garanderen dat u ons betaalt, zal onze betalingsprovider toegang krijgen tot uw persoonsgegevens.

  • Om uw artikelen bij u thuis of bij een postagentschap te kunnen bezorgen en om eventuele retouren te kunnen hanteren, delen wij uw persoongegevens met een vervoerder.

 

Uw rechten; uw gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering aanvragen door contact op te nemen met Shield of Roses. Zij zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Shield of Roses wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Cookies Policy

Waarom cookies?

Om u meer service te bieden bij het gebruik van een website, maken vele sites gebruik van cookies. Dat is een handige manier om informatie te verzamelen en te gebruiken en verbeteren het gebruiksgemak van websites. Een cookie is een klein tekstbestand dat tijdens uw bezoek aan een website op bijvoorbeeld uw computer, tablet of smartphone wordt geplaatst. In dit tekstbestand wordt informatie opgeslagen. Deze informatie kan bij een later bezoek weer worden herkend door deze website.

 

Verder over cookies

Belangrijk om te weten is dat het gebruik van cookies veilig is. E-mail en telemarketingacties, waaronder SPAM mails, zijn niet het gevolg van cookies. Cookies slaan namelijk geen persoonlijke gegevens op als uw e-mailadres of telefoonnummer. Ook worden cookies niet gebruikt om tot een persoon herleidbaar profiel  op te bouwen.

 

Cookies

Shield of Roses gebruikt functionele en analytische cookies. Shield of Roses gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Google Analytics

Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Wij kunnen u daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kunt u vinden op https://support.google.com/analytics/answer/4597324?hl=nl.

 

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Sociale media

We willen het voor u graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via sociale media. Dit kan door middel van een aantal socialemedia-buttons.

Van de volgende socialemediakanalen hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke socialemediakanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.

  • Facebook: [https://www.facebook.com/privacy/explanation]

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Shield of Roses neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact via shieldofroses@gmail.com

 

Contactgegevens

info@crownofroses.nl

Witveldweg 72

5961 ND Horst